2008-05-25
 18:32:47

klassresan.

Den här klassresan kommer man inte glömma! =) Det var nog den bästa klassresan ever!
Vi kom till Munkviken vid elva tiden, då fick man gå omkring och kolla till halv tolv ( tror jag ). Halv tolv åt vi lunch. Sedan hade vi fritt till ungefär 14.00. Då gick vi en Castaway bana, man skulle göra olika stationer och kasta saker. Första stationen skulle man kasta yxa. Ja, det gick ju som det gick, man kunde typ inte stå still för alla myror. :( Men sista kastet prickade jag faktiskt femman. :P Jag orkar inte berätta om alla stationer för dom var jätte många. :) Men sista stationen skulle man kasta ett badkar över ettpar pinnar. Det gick åt helevete. ;D Haha vi var nog för klena. På kvällen körde vi Sanning eller Konka/Ryskaposten. Då fick man ju veta endel saker... (:
Men på Lördagen så vaknade alla vid halv sju. Haha, det var ju kanske tack vare mig för att jag gick på toan, och våran dörr gnisslde jätte mycket, och golvet knakade... (a) Men efter lunch gick vi en "Kamratstig". Man skulle sammarbeta på olika övningar, sedan hade man fritt och fick göra lite vad man ville. :) Halv sex badade jag och några fler i havet. ISKALLT! Efter det iskalla doppet så badade vi bad tunna. Nästan hela klassen badade i en. Det bara svämmade över vattnet. Så endel gick till den andra badtunnan, fast den var bara varm vid ytan, så det var ju inte då mysigt... Efter badet tvättade alla håret och gjorde sig i ordning för discot som var åtta. ALLA var jätte fina! Becky fixade håret på mig, och Sara sminkade mig. :) Haha, men Sara fick typ sminka alla. Men hon var jättebra. Tack Sara och Becky! :D På discot satt man bara i en stol och tittade på, inte så kul. Men det blev roligare sedan. Vid 10 gick jag, Astrid och Elina till huset vi sov i. Becky låg i sängen, och vi gick till matsalen och åt kvällsmat, MUMS. Elina, Astrid och Becky skrattade jätte mycket åt mig när jag skulle berätta en sak som Elina gjorde hos Hanna. Dom avbröt mig av skrattandet och så tog jag om det från början igen och så skrattade dom lite till. x'D Vid halv tolv sov nästan alla, iallafall i vårat rum. Endel satt i det andra tjejrummret med ett par killar från andra klassen som var där. Men det var tråkigt, så jag gick till lägerelden, där var killarna i våran klass,  Angelica och Beatrice. Föräldrarna satt och grillade fläsk och det var jätte gott. :) Sedan gick killarna in förutom Erik. Vi fick bara vara ute till 12 sedan fick vi gå in. Ja, och så gjorde man det man brukar göra på kvällen. Jag och Angelica skulle vara uppe hela natten och prata men jag somnade. :P Haha sorry Angelica. xD
På Söndag morgon så packade vi och städade. Det var jätte tråkigt. :P Vi såg en huggorm också, det var jätte liten, men jätte läskig. Efter lunch åkte vi hem. Buss resan tog jätte lång tid kändes det som. Jag kom hem och åt middag, det blev pastasallad.
Det här var den BÄSTA klsssresan ever! <3 Älskar er alla i 6a. <'3 <'3 <'3

Ha det bäst flodhäst. xD
2008-05-23
 06:56:38

KLASSRESA!

KLASSRESA! <3

2008-05-22
 18:41:17

today.

Haha, fan vad dum man kan bli! x'D Jag skrev fel på mitt förra blogg namn. Skrev louiesian istället för louiseian. :P
Ojojoj måste ju gå om en läsar kurs... :S
Jaja, imorgon ska man ju på klassresa till Munkviken, med alla UNDERBARA kompisar. <3 Hoppas det blir en helg man inte glömmer. :)
Till hösten börjar man ju sjuan... /: Det kommer nog bli kul med att börja sjuan, men inte alla läxor. :S Jajja, man behöver ju bara gå minst 3 år till om man inte vill gå gymnasiet... Vilket jag tror jag vill. :P :D Så det blir nog några år till.
Jaja, hinner inte skriva så mycket mera, har inte ens börjat packa! :O

morsning korsning!

Imorgon smäller det! <3